måndag 26 januari 2009

Hur hinner man med?Nu var det ett tag sedan jag skrev, livet går i 180 och jag hårdprioriterar vad som tiden ska läggas på. Fattar inte riktigt vad som gör att allt går så fort, men så klart det faktum att lilla D för tillfället har en ovana att vakna någonstans mellan två och fem på natten/morgonen och därefter vara vaken lääänge, har med saken att göra. Förra veckan var jag på jobbet mellan 06.30 och 7då det inte var nån idé att försöka somna om, det är väldigt tidigt för att vara mig och det innebär såklart att jag är helt slut på kvällarna och går och lägger mig före nio!! Jaja, det blir bättre hoppas jag.

I helgen firade vi mammas födelsedag, då hon fyllde jämt överraskade jag&syster henne med en heldag på centralbadet med behandling mm. Det blev en jättemysig dag och på kvällen var vi ett gäng som åt på restaurang. Tror nog att mamsen blev jätteglad och tyckte det var en lyckad helg, det tyckte vi i alla fall!!
Igår ägnade vi eftermiddagen åt sport på Tekniska museet, riktigt roligt!

Jag kommer nu att ta en paus med bloggen, den tar mer tid än jag kan/vill ge just nu så jag säger au revoir, vi hörs igen senare.

9 kommentarer:

LillaThea sa...

Hejsan Maria. Vill tacka så mycket för kramen. Den värmer ska du veta och även om man är helt anonyma för varandra så känns det ändå otroligt bra att någon bryr sig.

Vad tråkigt att höra att du gör ett uppehåll. Dock förstår jag dig, det blir ju lite av en press att hålla bloggen igång. Kommer sakna dina inlägg men håller utkik efter nya. Kramar Ida

Inspiration i vitt sa...

Kommer sakna dina inlägg men väntar på dig då du kommer igen.
Kram på dig/Ingela.

Lisa sa...

Hej! Sak bli mysigt att träffa dig denna vecka! Pinsam lite fadäs för mig i helgen, men jag berättar mer om det när vi ses. Jag kommer hålla utkik efter mer inlägg på bloggen, men under tiden kan du alltid läsa mig!
Kram!

Myownhome sa...

Hej!
Hoppas allt är bra med dej och att du startar upp din blogg snart igen. :D

Kram //Johanna

Benita i Bubbelrummet sa...

Vilken underbar blogg du har och vet du vad? Jag följer nu din blogg! :-) Kanske du vill följa min också? Kramar Benita

BUBBELRUMMET sa...

Hejsan hoppsan! Nu har jag en liten hjärtlig tävling i min blogg. Kika gärna in :-)

Kram!

ღ Fyra årstider sa...

Hej
Nu har jag fått sett bilderna till julreporatget. Dina alster som jag fick syns inte så bra, men jag har försökt att få med ditt namn i alla fall. tack för fina hjärtan. Till jul kommer de kanske med på min blogg.
Kram Lotta

Lallis - liv och leverne sa...

En riktigt fin fortsättning på Julen önskar jag dig.
Kram Lallis

A home far away sa...

Och jag som helt förträng hur det var att ha en liten i huset...lagom tills vi börjar om igen:)

Ha en fin dag!
Kram Gunilla i Singapore