söndag 18 januari 2009

Rea-fynd!


Sparbössa från Åhléns, design: Kicki Edgren Nyborg
Jahaja, fick tipset av MochA att Åhléns kört igång med halva reapriset häromdagen och då jag fortfarande kommer ihåg vilka fynd jag gjorde förra året när det var detsamma så satte vi av till närmaste Å idag, det fyndades hur mycket som helst kan jag säga. Har nämligen gått och nypt i två tyger som skulle passa så bra till ett lapptäcke i lilla D´s rum + passande prydnadskuddar och se på tusan, var det inte halva reapriset på alltihopa!! Hurra sa jag och shoppade, av bara farten slank det med lite barnkläder och en träningstopp till mig också.
Så nu är det bara för mig att sätta igång och sy lapptäcket...tycker dock att det är rätt trist att göra just lapptäcken så vi får väl se när det blir klart =)

Det fanns även en del nya grejer som var riktigt fina tycker jag, sparbössan ovan till exempel, hur snygg som helst!!

Annars har helgen gått lika fort som vanligt, pappa+Y+hund var här igår vilket var kul, det var första gången lilla D träffade en hund så ingående och det var med skräckblandad förtjusning för både vovve och D. Tror dock att vovve var väldigt nöjd att få åka hem sen då lilla D var ganska mycket på, när hon inte grät för att det skälldes till ibland förstås. Nåja, de lär vänja sig vid varandra så småningom.

3 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Perfekt när man hittar en rea så:)
Kram Lallis

mocha sa...

Se där, så bra att du också hittade lite fynd! Jag har ju shoppat alldels galet mkt! *haha*

Tid för "partyt" är kl 15. :) Vet du någon annan som vill med är det bara att ta med. :)

LillaThea sa...

Tack för dina gulliga ord hos mig. Ja egentligen är det kanske bra att ha gemensamma projekt, bara de strävar åt samma håll. Ibland känns det som att jag ständigt kör över Gutten men han verkar tack och lov ganska nöjd med slutresultaten. Vilken fin sparbössa du funnit. Jag önskar att jag hade närmre till Åhléns, de har ju så mkt fint och just tyger kan man verkligen hitta där. Ha det så gott. Många Kramar Ida