söndag 11 januari 2009


Nu så är det ljust och fint i köket, visst är det lustigt hur man går och längtar och längtar efter att få plocka fram julsakerna och en månad senare så finns det inget bättre än att få ta bort dem igen, samma känsla varje år. Som ni ser hamnade kökshandduken på bordet och jag hittade prickiga servetter från Green Gate i gömmorna som passade perfekt.

Nya gardiner blev det också, tog ett gammalt spetslakan och orkade inte ta fram symaskinen så jag använde viselin och strykjärn istället .
Till och med nappflaskan matchar =)

Igår var vi äntligen på Wasahof, det var värt väntan kan jag säga, goda Wallenbergare mysig miljö och kul att gå ut och äta så klart. Lilla D var dock trött redan en timme innan vi kom till restaurangen (hon är precis i skarven mellan att sova en eller två gånger per dag) så det var ett fasligt uppassande på henne från vår sida så hon inte skulle skrika och krångla, detta var nämligen inte direkt en familjerestaurang. Men servitrisen var jättetrevlig och verkade inte allt för irriterad då vi lämnade stället med högar av barnmat på golvet, en sönderriven bordsduk och en nerkladdad barnstol.

Tapetrullen som vi var tvungna att köpa en till av kom igår så nu är det dags att skära till tapeter för vardagsrummet och sista remsan för sovrummet!!

8 kommentarer:

Ida sa...

Vilket mysigt kök ni har. Härligt när det kommer in lite "våriga" färger. Vad skönt att ni äntligen kom ut och fick äta på den där restaurangen. Ja barnen kan verkligen se till så att man har fullt upp. Då är det bra om personalen är förstående. Ha det så bra. Kramar Ida

♥ Fyra årstider sa...

Vad härligt med ljusa färger..jag har beställt lite handdukar från elsas hem..nu vill man ha lite pasteller.
Kram Lotta

Tea Lady sa...

Hej!

Ville bara tipsa dig om att jag har en liknande tävling som den hos Fyra Årstider:

www.tefrossa.blogspot.com

välkommen att tävla!

Lena

Lilla Blanka sa...

Hittade hit från Lilla Theas :)

Din blogg är jättemysig!

Kram
Mia

Myownhome sa...

Vad fint kök du har! Och härliga färger!! Håller verkligen med om det där med julen... När den väl är slut kan man inte få bort sakerna fort nog, och även om man inte har så mycket julpynt blir det sån himla skillnad när man får tillbaka rummen som de var innan.
Kram //Johanna

mocha sa...

Vad vårfint du gjort! Här står granen fortfarande kvar, till A:s lycka! Han rullar in under den och drar och sliter. *haha*

Du, hur GÖR man för att länka till tävlingar? Ser ju hur trevligt ut som helst. :)

Pssst, är du ledig den 22/2??

karin sa...

Åh så härligt med vår hemma hos er!Så jättefint! Och toppen med träning:)Blev just av med vår kick boxningstimme nu efter jul, tyvärr! MEN jag inledde min gympatermin igår och körde intensivpass på nästan 1½ timme igår- lite lätt jobbigt...var nyttig med en fruktsallad efteråt och trodde jeansen skulle sitta perfa i morse.. ( varför tror man detta efter ETT pass??)Ska köra på torsdag igen, varvat med påbörjad urplockning av div. skåp här hemma...snart dax- SKÖNT!( och efter flytten åker jag och M till Hurghada....MYSPYS!) Kram

Inspiration i vitt sa...

Hej,tack såå mycket för din kommentar om boken, ja vi jobbar för fullt nu med den och vi har så vackra bilder så att man nästan svimmar, hihi.
Min dator har ju gått sönder oxå mitt i alltihopa grrr.
Så härligt vårligt du har gjort i ditt kök, frächt.
Din gardin av ett lakan var underbart.
Kram på dig/Ingela.