torsdag 11 december 2008


Oj vad tiden går snabbt! Detta är min sista vecka på jobbet och jag har så klart haft massor att göra- vad händer då? jag blir sjuk..förkyld igen, har ignorerat det, jobbat ändå och i förväg bett kollegorna om ursäkt utifall jag smittat dem. I morse vaknade jag dock med igenklistrat öga, visade sig vara ögoninflammation och jag ser inte riktigt klok ut! Förhoppningsvis har salvan jag fått hos doktorn en mirakulös verkan (det är ju ändå juletider, man får tro på mirakel) för jag SKA jobba min sista dag imorgon! Sen är det semester i 3 1/2 veckor, helt otroligt lyxigt och här ska njutas av det varenda sekund!

I söndags skulle vi ju varit på dop, men eftersom jag och lilla D var vandrande (och krypande) smittohärdar så kunde vi tyvärr inte åka, då vi redan hyrt bil så for vi istället på en utflykt till Sigtuna där det var julmarknad. Men åååhhh vad fint det var där! Så otroligt gulligt och vi såg till och med Tant Gredeline! Jag köpte God Jul kuddfodral, en julgranskula och en fantastiskt fin julbock, dagen innan investerades det i julpynt från Maileg - som jag för övrigt helt fräckt plockade ur skyltfönstret i en butik i Gamla Stan då det var det sista som fanns, så julstämningen är snart på topp, bara granen kvar.

Igår var det julbord med jobbet, helt ok mat och jättetrevligt sällskap såklart!

3 kommentarer:

LillaThea sa...

Usch vad tråkigt det är med dessa envisa förkylningar. De är helt hopplösa. Här har hela familjen drabbats en efter en och nu är jag rädd att det kommer gå en runda till. Vad fint Maileg pyntet var. Jag höll på att köpa lite sådan också men det blev en liten mini Maileg tomte istället. Hoppas att du snart mår bättre.
Kramar Ida

LillaThea sa...

Hejsan igen. Ville bara tillägga att du blivit utmanad på min sida.
Kramar Ida

Inspiration i vitt sa...

Hej Maria, stackars dig att du blivit sjuk nu men det går över ska du se så att du är frisk till jul.
Vad underbart med semester då får du ta och njuta riktigt ordentligt.
Fina saker du köpte i Gamla stan.
Kram på dig/Ingela.