onsdag 17 december 2008

Tapeter!


Eftersom våran planerade göteborgsresa blev inställd så har vi helt plötsligt 2 dagar "över", finemang tänkte jag, kanske man kan tapetsera då! (javisst, helt genomtänkt att börja med sådant 1 vecka innan jul.) Turligt nog så sprang vi in i M från min mammagrupp på förmiddagen och hon rekommenderade Måleributiken i Alvik, där vi aldrig varit, så vi for dit och jisses amalia vad mycket tapeter där fanns! Otroligt nog lyckades vi enas om tapet till både sovrummet och vardagsrummet, den ena var beställningsvara och den andra fick vi med oss hem direkt. Vi köpte även färg till lilla D´s byråer och väggskåp, nu ska de äntligen bli vita!

Det ska bli så kul att tapetsera, den enda lilla lilla detaljen är att varken jag eller Mr D vet hur man gör.. tips emottages TACKSAMT!!

Visar en bild på lilla D´s julpynt: jag sydde ett par änglavingar utifrån mönster som finns i Allers julmagasin.

6 kommentarer:

LillaThea sa...

Vilka fina vingar, så söta. Var det svårt?? Vi är också på gång att tapetsera ett rum. Först ska vi dock köpa ny TV. Vad blev det för tapeter, färg? mönster?
Kram Ida

http://myownhome.blogg.se sa...

Åh vad roigt att tapetsera om. :) Och ännu roligare att man lyckas enas om tapeterna.. :P Jag har också handlat endel julklappar via internet och tänkte att om de inte hinner fram i tid får man väl skriva ut en bild på julklappen och slå in den så länge. :D Men hoppas att din kommer fram i tid.
kram!

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Önskar jag kunde sy som dig.
Kram Lotta

http://myownhome.blogg.se sa...

Vad skönt att höra då behöver det alltså inte vara mitt eget fel... :P (Mina är också inköpta på typ ICA) Usch jag är verkligen usel med blommor fast ändå kan man ju inte låta bli att skaffa nya hela tiden. :) Jobbar du som florist? Då får man hålla extra utkik efter sånt i din blogg!!

Helena sa...

Åh vad pysslig du är! Och du gör så fina saker! Själv är jag inte alls julpysslig, men jag tröstar mig med att jag har en syster som julbakat en masse och som nu har ett julkaksförråd som skulle göra ett normalstort kondotori avundsjukt...

Ha en fin jul!

Kramar, Helena

Adoridarling sa...

Helena: Låter underbart att få frossa i bakverk under julen! Ha en God Jul!! kram