tisdag 30 december 2008

Lyxmiddag..Idag har vi börjat tapetsera, det tog hela dagen att skära till 6 våder! Vi har inget tapetseringsbord så köksbordet med vaxduk fasttejpad är arbetsbänken, det är naturligtvis alldeles för kort och det blev hur komplicerat som helst att skära till våderna, för att inte tala om den förbaskade mönsteranpassningen - oj vad petnoga man måste vara....det blev inte lättare av att lilla D behövde roas ungefär var tredje minut och fick vredesutbrott då hon inte fick ha varken kniven eller stållinjalen..jaja, det är ju bra att hon vill hjälpa till!
Jag ser med spänning fram emot morgondagens klistrande och uppsättande =)

När vi gifte oss 2007 så fick vi bl a ett presentkort på en middag för två där man får välja en restaurang av fem olika, att nyttja under 2007. Det blev av olika skäl aldrig av att vi kom iväg så Mr D lyckades byta åt sig ett nytt presentkort för 2008. I söndags hittade jag det så vi bestämde att åka till Le Bistrot de Wasahof ikväll, vara där till kl 17 när de öppnar och äta denna middag för två! (ja, plus lilla D då så klart) Mr D tjatade på mig att ringa och boka bord men jag tyckte det var fånigt, vem går ut och äter kl 17 en tisdag som dessutom är dagen före nyårsafton? ALLA gör tydligen det kan jag säga, det var helt fullbokat! Gissa om jag hade en muttrande "I told you to call.."-make bredvid mig när vi gick därifrån. Nåja, eftersom vi var i närheten av en koreansk restaurang som jag varit på en gång där det var urgod mat, så föreslog jag att vi kunde gå dit istället. Det var stängt. Så vi hamnade på Burger King. Vilket var helt ok, för jag har aldrig ätit på Burger King förut (Max är favvostället när det gäller hamburgare!) Så kvällen blev inte riktigt som den var tänkt men vi hade kul ändå! och hovmästaren på Wasahof var schysst och sa att de förlänger presentkortet tom 10 januari, så vi får göra ett nytt försök.
foto från http://www.softpicks.net
I morgon är det nyårsafton och vi ska hem till vänner på middag vilket ska bli kul! Jag kan inte fatta att 2008 är slut, kommer så otroligt tydligt ihåg förra årets nyårsafton, när lilla D var en pytteliten plutt och vi bestämde oss för att vara hemma själva och fira nyåret. När klockan var tolv så tittade vi på fyrverkerier genom fönstret och lilla D var vaken, hon låg och dreglade på min axel och jag kände mig så lycklig. Och nu är jag ännu lyckligare, med världens bästa make och världens bästa dotter som har blivit en kavat ettåring, livet kan inte vara bättre än så här!

Gott Nytt År!!

7 kommentarer:

LillaThea sa...

Vad härligt att du är så lycklig. Kan ju inte bli en bättre början på det nya året. Jag trodde inte heller att människor var ute och åt middag så tidigt en vanlig tisdag, men det kanske är många som passar på att vara ute och njuta nu i mellandagarna. Vad kul att ni också ska tapetsera. Min sambo var och köpte fem rullar tapet idag så denna vecka inleds nog projekt TV-rum tror jag=). Ha en underbar dag imorgon. Kramar och gott nytt år från Ida

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken tur att de förlängde det ytterligare en tid, för det vore ju trist att kasta bort ett sådant tillfälle...

Vad kul med lite renoveringen. Men jag förstår problemet med lillan. Vi har fyra barn och jag vet inte hur många gånger vi spacklat, målat och tapetserat nattetid:)

Kram Annica

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Ha det bra och ett riktigt gott nytt år.
Kram Lotta

Anonym sa...

Vilka härliga bilder du har :-) Tack för ditt besök idag/igår.. Kvällen börjar nämligen bli sen nu. Gott nytt år till dig :D

Kramar Benita

Gårdsromantik sa...

Hoppas den där middagen blir av någon gång!

Visst är det knepigt med tapetserande - jag satte upp 5 våder idag - vilken enorm tid det tog och då hade jag tapetserarbord och inga småttingar!

Jag reaerverar gärna en bokstav till dig - maila på
hjortgarden@gmail.com så jag kommer ihåg - är ju så glömsk.

Jag har inte fått några fler Bindefeldtinbjudningar snyft.

Gott Nytt År!

Vi hörs nästa år!

Kram Maud

Inspiration i vitt sa...

Jag önskar di ett riktigt gott nytt år med nya utmaningar kram på dig/Ingela.

Marit`s vita skrin sa...

Hej på dig.

Du kan beställa en skylt av mig med valfri text. Ni bestämmer helt själva.

Det är bara att höra av sig.

Kram kram