onsdag 5 november 2008

Chocken börjar lägga sig


Ja då är det faktiskt som min rurik säger då: från mammaledig till jobbmorsa! Det tog banne mig inte mer än måndag förmiddag att acklimatisera sig, runt lunchtid kändes det som jag aldrig varit därifrån!
Ärligt talat, det är riktigt roligt att vara på jobbet-. och då kanske jag inte tänker på arbetsuppgifterna som sådana (även om de är helt ok!!) utan mina underbara arbetskamrater! Ojojoj vilken tur att jag bestämde mig för att byta jobb när jag var hemma och uppenbarligen förträngt hur kul kollegorna är, hade nog inte varit lika tvärsäker om jag jobbat under tiden. Fast det är inte så att jag ångrar mig, utan skulle bara vilja att ALLA började på det nya stället också. Tur att två av dem gör det!!

Mr D och lilla D verkar ha kul tillsammans på dagarna, Mr D har gått och lagt sig vid nio-tiden på kvällarna så jag misstänker att han är rätt trött =) Lilla D är på sitt bästa humör och möter mig med stort leende och joller när jag kommer hem, vilket naturligtvis värmer och även känns lite sorgligt, jag vill ju höra hennes prat hela dagarna och kunna snusa henne i nacken närsomhelst! Imorse åkte jag så tidigt att hon tom. sov, så då väckte jag henne pyttelite..var tvungen att gosa en stund!!! Visst får man väl göra så?

Bilden jag lagt in idag är gjord av min vän och kollega C, hon pysslar med tittskåp och det här supersöta fick lilla D av henne, visst är det fint!

Nu är det Grey´s!

3 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Känner igen det där..från att bara vara mamma till att få ett annat liv.
Kram Lotta

Lallis - liv och leverne sa...

Ja, det är verkligen skillnad!
Du har en jättemysig blogg tycker jag och kommer gärna tillbaka flera gånger.
Kram Lallis

karin sa...

Visst är det konstigt hur snabbt man är tillbaka fast det gått så lång tid- ett helt år!! Hmm,tänker på vad som hänt mig under året....en hel del, och snart hus oxå!! Underbart- tänkte jag skulle få lov att ta kort på min dörrkrans som jag faktiskt gjorde i helgen ( ja, faktiskt- tro det eller ej) känner att jag faktiskt kan tänka mej börja pyssla lite igen! Kram