måndag 17 november 2008

Och vinnarna är..


Då har Mr D varit mig behjälplig i att dra vinnarna i min tävling. 50 st har deltagit genom att lämna kommentarer eller skicka mejl vilket är superkul!! Kommer definitivt ha fler tävlingar =)
Vinnare av Julstrumpan är Ingela med den fina bloggen inspiration i vitt och vinnare av hjärtan och gran är Monica F som skickat mejl, skicka mig era adresser på info@adori.se så kommer sakerna på posten!!
Verkligen roligt att så många ville tävla och att många nya har kikat in hos mig!

Helgen har varit jättekul, det var första gången jag var ifrån lilla D över en natt och det gick hur bra som helst! (För mig alltså, att det skulle gå bra för henne var det såklart inga tveksamheter om)
Hittade till en otroligt fin butik, Lavendel & Romantik tack vare Marit och säger bara -om ni åker till Borlänge, gå dit och kolla!

5 kommentarer:

Lotte sa...

Grattis till vinnarna. Är inte ett dugg avis. ;)

Ha en bra kväll.

Marit`s vita skrin sa...

Vad roligt att du hade trevligt i Borlänge. Och kul att du gillade butiken.

Såg du vem som vann tävlingen hos mig.
Ingela, en lycklig kvinna just nu tror jag. Vilken fullträff för henne att vinna två tävlingar samtidigt.

Kram på dig

Inspiration i vitt sa...

Nej men jag tror jag smäller av, är det sant har jag vunnit en tävling till nu har jag så mycket tur och medvind att jag blir alldeles tossig.Vann ju en underbar godjul bräda inne hos Marits vita skrin oxå.
Så fin julstrumpan kommer att bli hos mig, jag har ju två tonårs tjejer som fortfarande fast de är så stora vill ha paket i strumpan på morgonen. Jag är ingen hejare på att sy så nu slipper jag det. Har länge velat haft två(har en vit förut) strumpor vid spisen och nu har jag det hurrrrrra.
Största kramen till dig/Ingela.

Jozan sa...

Vad roligt, grattis till de lyckliga vinnarna :)

Anonym sa...

Åh,jag vann!!!
Jag är jätteglad.
Kram allihopa:)
Monica