söndag 2 november 2008

Första dagen i skolan..

..jaa, så känns det nästan! I morgon börjar jag jobba igen och tyvärr så måste jag nog ringa och säga att jag inte kan komma då jag inte har någonting att sätta på på mig i klädesväg!! Här har man uppenbarligen hasat omkring i mysbrallor alldeles för länge! Trodde att jag köpte så mycket kläder när vi var i usa i somras men det var visst bara sommarkläder så nu står jag här med skägget i brevlådan! Nåja, får väl bege mig ut på en shoppingtur eller två snarast, inget ont som inte har något gott med sig, eller hur?!!

Det är lite nervöst att börja jobba igen tycker jag, undra om alla jobbkunskaper fortfarande finns därbak i huvudet eller är det helt bortglömt? Förmodligen så känns det som jag aldrig varit därifrån efter en dag eller två. Det ska i alla fall bli rätt kul, jag är så förbaskat less på att ha hand om alla hushållsgöromål här hemma och ser fram emot att komma hem på kvällarna till en skinande ren lägenhet, där Mr D och lilla D leendes står i hallen och tar emot mig samtidigt som en ljuvlig doft av middag sprider sig från köket! För självklart var det så varenda kväll Mr D kom hem =)

Vad jag kommer sakna mer än ord kan beskriva är lilla D, hur i hela friden ska jag överleva att vara ifrån henne hela dagarna? Vi som har det så kul, mysigt och underbart ihop. Det är väldigt märkligt att hennes säng from idag står på Mr D:s sida och att det nu är han som ska trösta när hon vaknar på natten och det är han som tar upp henne på morgonen och det är han som får alla orden, leenden hela dagarna från världens bästa tjej! Jag tröstar mig med att de kommer att ha det finemang och att det är bra för lilla D att ha en pappa som har lika bra koll som mamma på att skötväskan är packad och vilken som är favoritsagan. (Och jag ska ju faktiskt vara hemma igen med henne i juni, juli och augusti så det är inte The end för mammaledigheten riktigt än.)

Idag var vi på underbara barnmässan i Älvsjö. Det var en rolig mässa och bättre än jag föreställt mig, vi köpte julklapp till lilla D och lite annat smått och gott, fick en väldig massa saker också. Först en Goodie Bag när vi gick in, därefter påsar både här och där (naturligtvis alltid sammankopplat med att vi blev medlem i diverse klubbar odyl, typ semperklubben) Vi mötte upp D&M&co och sprang även in i MochA, så det blev en kul social dag också!

Nu måste jag sova, ska upp tidigt!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Hoppas att det gick bra på jobbet idag! Har tänkt på dig! Själv ligger man och gosar i sängen...
Kram!

Gårdsromantik sa...

Nå vad hade du på dig då?
Hoppas du fick en bra start - måste ju ha varit massor att surra om.

Kram Maud