tisdag 11 november 2008

Mystisk jultidning..


I helgen köpte jag Amelia Jul. Med tidningen fick man tre små änglar och det var även en "vanlig" amelia med, vilket jag tyckte var väldigt generöst men inte tänkte så mycket mer på. Sen när jag började bläddra i den vanliga amelian kändes den inte alls höstig och när jag kollar på omslaget så är det amelia nr 17 från den 31 juli!! Hur märkligt är inte det? Det måste ha blivit nåt fel vid inplastningen av julamelia, hur i hela friden kunde ett sommarnummer följa med?
I alla fall så tycker jag fortfarande att Allers jultidning fortfarande är den bästa hitintills!

Idag har jag varit på informationsdag/föreläsningsdag. Märker att det är ett tag sen jag satt och lyssnade på föreläsare en hel dag, själva pratandet började vid 10, när jag började skruva på mig, tappa koncentrationen och vara bortdomnad i rumpan var klockan 10.30. Turligt nog så var dagen väldigt intressant och mycket nödvändig för mitt nuvarande jobb + att lunchen var helt ok och att man fick en väldigt god biskvi! =)

Glöm inte att tävla hos mig!!

2 kommentarer:

LillaThea sa...

=) jag tycker också att Allers jultidning var riktigt bra. Den och Allt i hemmet Julspecial är favoriterna hos mig än så länge.

Hoppas att du finner mycket inspiration i din nya tidning.
Kram Ida

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej!
Flera har sagt att Amelias tidning inte är nå bra så den skippar jag. Men Allers var jättebra!
Provade att sy en gran igår... det var lite pillrigt med alla kurvor =)
Kram Malin