lördag 1 november 2008

Proppmätt


Idag var det en oplanerad lördag, när detta händer så brukar vi gå till ett skafferi och äta frukost vilket skedde i morse. De har ett frukosterbjudande som är uuunderbart: yoghurt, latte, smothie, macka och croissant. Man blir så mätt att det är omöjligt att äta på en så där 7-8 timmar!!
Resten av dagen har ägnats åt städning och tvättning- Mr D har alltså gjort det, själv har jag sytt en beställning på vimplar och under tiden funderat över vår (blivande) inglasade altan. Jag har 100 idéer om denna altan och nu är Mr D med på tåget också! Det är nog bäst att vi kontaktar brf styrelsen och tar reda på om man får glasa in, innan alla storslagna planer sätts igång. Just nu verkar hela min familj ha toksnurr på kreativitetsplanet, mamma och K har snart gjort om hela deras hus känns det som och systeryster har snott ihop en urcool halloweenkostym som hon partajar i ikväll!

I morgon ska vi till underbara barn-mässan, ska möta upp vänner där vilket blir kul! Vi har spanat in en julklapp till lilla D som ska finnas till "mässpris" där så jag hoppas den finns kvar. Det blir tätt på given med presenter till lillpluttan då hon fyller år snart också. Födelsedagspresenten har vi redan köpt hos favoritsaker.se som ju har en himla massa roliga grejer tycker jag!!

(Fotot ovan är från nämnda altanen tidigare i höstas när vi hade cocktailparty)

2 kommentarer:

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej!
Du är så rar =)
Vad ni verkar hålla på! Men det är kul också. Här är det mest "småpyssel" just nu, dom stora sakerna har vi hållit på med så det räcker för tillfället (tex målat huset utvändigt...).
Kramar Malin

http://myownhome.blogg.se sa...

Hej! :D

Man brukar ha en förmåga att ångra de köp som man låtit bli att göra, när man inte längre kan få varan blir den ofta mycketmycket bättre än innan. :) (I och för sig kan man ju få lite ångest av att ha handlat för mycket också..)

Vad kul det lät att gå på mässa. :)Kan tänka mej att det fanns mycket fint.

Lycka till på första jobbdagen!