torsdag 2 oktober 2008

Burkar och jobb

Jag samlar på burkar, eller rättare sagt har samlat på burkar, nu finns det inte plats för fler så jag har köpstopp. Men det är ju inget som hindrar mig om jag springer på en extra fin burk som jag faktiskt måste ha..till exempel den lilla gröna till höger på bilden ovan, helt nyligen inköpt trots platsbristen.
Min nya samlarmani är julgranspynt, praktiskt då man bara har det framme en liten tid varje år och sedan kan packa undan det. Vilket alltså betyder att man kan köpa hur mycket som helst så länge det finns plats i förrådet. Jag har börjat att leta nåt till julgran så snart vi åkt någonstans, vilket också blir ett roligt minne att berätta för lilla D. Förstår ni hur jag menar, ungefär: Den här spårvagnsprydnaden köpte mamma när vi var i San Francisco, då var du bara 7 månader gammal.(Berättar jag med högtidlig röst för lilla D som tindrar med ögonen när vi klär den perfekta julgranen..he he he..gissa om jag har storslagna julpyntarplaner för åren framöver)
- Ja, ungerfär så är min långsiktiga samlarplan. (kolla in myownhome som samlar på julgranskulor)


I tisdags sade jag upp mig från jobbet. Det känns väldigt märkligt, då jag har världens bästa kollegor och kommer att sakna dem kopiöst. Men nytt jobb hägrar med nya utmaningar, sånt kan jag inte motstå och är trots allt övervägande nöjd med beslutet. Är också övertygad om att kontakten kommer att hållas med de nuvarande arbetskamraterna.

Det är bara att hoppas att nya kollegorna också är schyssta (vissa vet jag i och för sig redan att är jättebra!). Nog är det extremt viktigt med bra arbetskamrater, man spenderar ju vääääldigt mycket av ens tid på arbetet.

1 kommentar:

Hjortgården sa...

Den där lillagröna var ju underbar!

Får du inte plats med den så kan den gärna få bo hos mig!

Kram Maud