fredag 24 oktober 2008

The Secret


Kolla in godiskransen från Martha Stewart! En sån skulle jag inte kunna ha på dörren, då stod jag där och åt tills bara stommen fanns kvar. Men visst är den snajsig!

Har varit in till city idag igen då jag behövde lite saker från favvotygaffären Ohlssons tyger. Det blev även en spontan fika med J &co som också var i stan, kul!

Under mammaledigheten har jag plöjt en väldig massa ljudböcker (vilken tur att bibblan finns!!) då jag inte har prioriterat att ligga på soffan och läsa, vilket annars är en favoritsyssla. Ljudböckerna har varit perfekta vid barnvagnspromenaderna och på nätterna när jag inte kan sova. Jag har dock deckarförbud eftersom jag lätt jagar upp mig själv om jag lyssnar på läskigheter mitt i natten.

Just nu så lyssnar jag på The Secret och kan inte riktigt bestämma mig för om jag köper konceptet eller inte. Blir irriterad på "new age enya-musiken" och åsikten om att man tänker sig till sina olyckor/sjukdomar här i livet, har dock inte hört hela boken än så det är kanske inte riktigt så författaren menar.Men jo, jag tror absolut på tankens kraft och vikten av en positiv inställning till livet och till sina medmänniskor, osv, men att jag kan tänka mig till att bli miljonär?? Jag kanske ska göra som boken säger och ge det till nyår, få se om mina drömmar blivit uppfyllda då! I och för sig så är väl de flesta av mina drömmar redan uppfyllda, har en fantastisk familj, ett trivsamt hem, roliga hobbys, underbara vänner och går från ett roligt jobb snart till ett förhoppningsvis ännu roligare arbete! (Ni som har läst boken vet att jag där gjorde en "tacksam för vad jag har-vändning")Jaa, jag ska kanske övertala Mr D att lyssna på den också får se vad han tycker så kan vi gemensamt tänka oss rika!

1 kommentar:

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Ville bara titta in och önska dig en skön helg.
Kram Lotta