onsdag 29 oktober 2008

Lätt överdoserad

Nu ikväll känner jag mig lite lite mättad på jul, har de senaste två dagarna plöjt Allt i hemmets julspecial, Drömhem och trädgårds julnummer och Rosies julnummer. I går åt jag dessutom pepparkakor och idag en lussebulle! Av Allt i hemmet, Drömhem och Allers så måste jag säga att Allers helt otippad vinner inspirationstävlingen hos mig i alla fall! Det är så klart en hel massa fint i de andra två men Allers har så söta idéer. Tycker även att Drömhems julnummer förra året, som jag bläddrat i väntan på nya numret, var finare. Det beror förmodligen på att det var mer saker i min stil i förra årets nummer.

Så över till utmaningen som jag fått av Malin med den fina bloggen vita hjärtan&rosa drömmar ,
Reglerna ser ut så här:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Här kommer då 7 saker om mig själv

Alldagligt...
1. Är mammaledig i 4 dagar till..börjar alltså jobba igen på måndag efter 11 månaders hemmatillvaro, tyckte det var ganska konstigt i början, särskilt som att lilla D kom en månad för tidigt och det var bara rent flyt att jag var hemma dagen hon föddes, annars hade vattnet gått när jag varit på klientbesök på jobbet!! Så det tog ett tag att vänja sig vid hemmalivet, men nu har jag njutit av tillvaron och är väldigt glad över att bo i Sverige med den mängd föräldradagar vi kan ta ut här, helt unikt har jag förstått!
2. Är gift med Mr D som är från Wales, man kan tro att det är typ samma som att vara från Sverige - men oj vilka kulturkrockar vi kan ha ibland. Det är enbart pga min fantastiska förståelse och tålmodiga inställning som det hela funkar (han kommer att GAPSKRATTA åt det sista jag skrev, tur att vi har roligt ihop i alla fall!!).
3. Har jobbat i handarbetsaffär, blomsteraffär, icaaffär med mera, nuförtiden håller jag till på en socialförvaltning.
4. Bor i en bostadsrätt, 3 rok. Drömmen är ett hus med en FANTASTISK trädgård!

Knäppt...
5. Gråter till ca 9 av 10 avsnitt av Grey´s Anatomy.
6. Älskar att åka berg och dalbana, har dock vidareutvecklat min hissfobi till att även inkludera karuseller numera, så jag ska ta och öva bort de här dumheterna till sommaren!
7. Älskar julpynt så till den grad att jag tvingar mamma att julpynta trots att hon inte tycker det är kul, jag hotade med att vi inte skulle komma hem till jul i år annars! =) Hemma hos oss är granen pyntad senast till andra advent (ursäkten som används är: jamen vi är ju inte hemma på jul, så annars hinner vi inte njuta av vår egen gran)

Jag utmanar dessa bloggare:
A home far away
Annas tankar och funderingar
Vi 2 och lilla Saga
Atelje Annorlunda
Living by Milla
My own home
I huvudet på Lisa

Nu ska jag kolla in Tradera, sen är det Grey´s!

3 kommentarer:

http://myownhome.blogg.se sa...

Hihi... vad roligt. :D Det är min första utmaning, har sett sånt på andra bloggar men inte riktigt fattat det... :P Grattis till vinsten förresten!

Anna sa...

Halloj!! Så kom min första utmaning...den ska jag klura på under dagen och ta tag i ikväll. Kul!! Ha det bra!! // Anna ♥

A home far away sa...

Hej!
Vad kul att få veta lite mer om dig! Och vissa saker har vi gemensamt, som hissfobi, eller för min del klaustrofobi, haha

Ha en fin dag

Kram Gunilla