söndag 5 oktober 2008

Här är Nalle, som mamsen virkat åt lilla D. Vi köpte garn samtidigt för jag tänkte att jag skulle lära mig virka och ville göra en amigurumi, det här var väl nån gång i februari och jag har fortfarande mitt garn liggandes i påsen, oanvänt. Behöver nog gå på en sån här kurs, jag har inte tålamod att sitta själv och försöka klura ut hur man gör, och när mamma är här och skulle kunna visa mig så är det alltid så mycket annat som händer så det här med virkning blir inte av.

Nu är i alla fall min hemmagjorda variant av sack´n seat färdig. Ska testa den imorgon så får vi se om lilla D sitter ok däri.

1 kommentar:

karin sa...

Jag fattar fortfarande inte hur du hinner med allt!! Hur ska du ha tid att börja jobba? Försöker klura ut hur jag ska hinna med den traditionella julklappen till närmsta släkten dvs en klassisk almanack med barnbarnen... Vilket bara är att lägga in bilder på Önskefotos hemsida :) Bara att inse att jag inte hinner allt jag vill nu som halvt ensamstående 2 barnsmor mitt uppe i arbetskarriären.... Men som du sagt- min tid kommer, och kan bara bli bättre!! Kram