fredag 17 oktober 2008

Är det inte ute att vara elak?

Jag läste idag om Katrin Zytomierska som verkar säga en hel del elakheter om idol-deltagarna, känns det inte lite otrendigt att ta in henne som programledare? Jag trodde faktiskt att det numera var inne att vara snäll, har ju tom skrivits en bok om konsten att vara det. Fast det är klart att tv4 vill bli så omskrivna som möjligt och kvällens eftersnack lär väl få höga tittarsiffror, men nog är det osmakligt att Karin får kläcka ur sig så mycket och säger sig inte ha något ansvar och att hon bara är spontan. Jag är i alla fall glad för Karin och Alex skull att de skiljts, då deras förhållande måste ha varit väldigt jobbigt, han verkar också väldigt vass och att i en relation hålla garden uppe mest hela tiden för att skydda sig från spydigheter som flyger omkring lär tära rätt hårt (oavsett hur mycket man hävdar att man tål väldigt mycket).

Ja fredagskväll är det, det är min favoritkväll då hela helgen ligger framför en. Tydligen gillar lilla D fredagskvällar också då hon fortfarande är vaken, 2 timmar efter sin vanliga sovtid. Hon är på ett strålande humör och sitter och brummar med en av sina böcker. Hennes mor är ej lika road över detta.. efter 2 1/2 vecka utan en Mr D som kan ta hand om henne också känns det som att lilla D brummar på den ömma moderns sista nerv. TUR att han kommer hem på söndag!! (och såklart tur att lillpluttan förnöjt leker för sig själv istället för att gråta och klänga)
Idag har vi varit på lilla D:s sista läkarkontroll på Bvc, hon blev godkänd som läkaren uttryckte sig =). Hon är ikapp sin ålder och det är bara vikt och längdkurvan som också ska komma ikapp, vilket tydligen brukar ske runt 1 1/2-2 års ålder. Efter läkarbesöket var det dags för blodprov, vilket även idag gick som en dans.

Efter detta for vi in en snabbis på Panduro inne i City, habegäret slog till så jag tog snabbt textilfärgen jag skulle ha och gick till kassan (det slank ändå med nån styrolitboll, ett fint julsnöre mm).
På bilden ser ni de hjärtan och gran som jag sytt för ett par dagar sedan, har ingen bra kamera hemma för tillfället så fotona blir verkligen halvdana.

Trevlig helg på er alla!!

3 kommentarer:

karin sa...

Skönt att D kommer på söndag- det kostar på att va ensamstående!! Du gör det bra, och ändå hinner du med så mycket annat. Va fint du sytt nu igen!! Kanske ska köpa ett par?? :)

Adoridarling sa...

Karin: eller så ska du kanske önska dig i födelsedagspresent? =)
Ses på onsdag!

http://myownhome.blogg.se sa...

Vad fina!