tisdag 14 oktober 2008

Idag skulle jag egentligen åkt till Göteborg, tyvärr så blev det inte så och jag har istället ägnat dagen åt sömnad. Lilla D är förkyld och har sovit mycket, vilket utnyttjades till att göra en julstrumpa av lakan med virkad spets. Lakanet har jag tidigare köpt på Tradera, tanken med det var att jag någon gång skulle sy söta cafégardiner till min söta lilla kolonistuga som jag drömmer om att köpa. Nu är det väl bara att inse att den summan pengar som behövs för att köpa en kolonistuga i stockholm aldrig kommer att finnas i den här familjen, så jag gjorde en julstrumpa istället!! Har även klippt till och ska sy vimplar av lakanet,som lilla D ska ha i sitt rum.

Har äntligen hämtat ut paketet med syskrinet som jag köpt av Hjortgårdens Gårdsbutik, visst är det fint! Första hjälpen lådan ovanpå är från House Doctor, inköpt i Kiruna, visst är det märkligt att det poppar upp nya lådor/burkar här trots att jag slutat köpa såna eftersom det inte finns mer plats..

Jag fick mejl från Mr D igår där han bifogade lite foton, däribland det här till höger. Det här är hans utsikt från hotellrummet, Niagrafallen. Ser inte allför trist ut må jag säga. Kul för honom..jaja, vad är väl en resa till Canada, jämfört med inbokad tid på vårdcentralen för 4:e gången på två veckor. Nu är han i alla fall hemma snart, hurra!


Lilla D och jag var till Uppsala igår och hälsade på den opererade vännen, hon såg strålade ut så det var en lättnad!

2 kommentarer:

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej!
Vilken vacker julstrumpa du gjort! Jag har tänkt mig att göra något liknande =)
Gillar verkligen vimplarna du gör, dom var jättefina.
Kramar Malin

lovisa sa...

vilken skaparglädje! modifierar du mönster till dina kreationer, eller plockar direkt från huvudet?