tisdag 21 oktober 2008

Det är så tråååkigt..


..att tvätta, nu har jag ignorerat högarna med tvätt i flera dagar och funderar på om jag helt sonika ska överlåta det hela åt Mr D, han har ju ändå bidragit till smutstvätten (visserligen kanske bara med ca 20 %, men ändå!) Började faktiskt att sortera den på förmiddagen, men kom på att det var viktigare (läs: roligare) att städa i badrumsskåpen med mycket god hjälp av lilla D, sedan fortsatte jag med att ringa L och även ringa K, gick ut och gick så lillpluttan somnade och nu, jaa nu sitter jag framför datorn istället..

4 kommentarer:

A home far away sa...

Hihi, har du tur så tar någon annan hand om tvätten medans du sitter framför datorn:_

Ha en fin dag
//Gunilla i Singapore

http://myownhome.blogg.se sa...

Åh tack vad roligt att höra. :D Det är faktiskt rätt kul att försöka fixa med stilen på bloggen men det tar sån tid när man inte kan något om sånt från början!! Din blogg är ju fin som den är! :D

Vita ljuva tankar sa...

Roligt att du ville vara med och tävla. Lycka till!

Kram Linda

Atelje Annorlunda sa...

Tack för din kommentar och välkommen tillbaka. Ja du får väl hoppas då att tomten blir miljonär...fniss. Maskinen är fantastisk rolig men den kostar en massa kosing och skulle jag bara haft sömnaden som hobby har jag aldrig kunnat köpt den. Men ibland måste man våga prova nya saker och jag har i sommar startat företag på halvtid. Har just nu "starta eget bidrag" så vi får väl se sen hur det går...men kul är det.

Såg din krans som du gjort... fantastisk vacker.
Kram Åsa