fredag 3 oktober 2008

Traderafynd

Detta är mitt senaste traderafynd, 14 st mönster för 11:- + frakt. Det är en bra mix av användbart och apfult!

Jag har precis tagit en paus från att försöka sy en variant av sack´n seat, alltså en sån här:
http://www.halens.se/Product/LargeImage.ashx?iid=186611&outfit=true&pid=034425
Det går dock sådär så jag surfar lite istället tills lilla D vaknar från eftermiddagsluren.

Min vän L, som jag skrev att var i New York på pysmyssemester i ett tidigare inlägg, har börjat blogga, här kan du läsa om hennes tankar om livet.

Mr D har lämnat mig och landet för jobb i ett par veckor. Jag avskyr när han åker iväg, dels för att jag också vill resa, men också för saknaden och att jag har ett katastroftänk ibland och oroar mig för att något ska hända (och nu tänker jag att det kanske kommer att hända något bara för att jag skriver om det..)dessutom är det inte helt lätt att ta hand om lilla D dygnet runt själv. Detta är hans sista arbetsresa på länge eftersom han snart går på pappaledighet och det känns skönt tycker jag!! Turligt nog kommer världens bästa mamma och nästanpappa ikväll och stannar över helgen, detta innebär (förutom att vi träffas så klart) att lilla D kan hänga med dem och jag kan förhoppningsvis hinna med att sy lite, låna bilen för storhandling, plantera om blommor som ska in för vintern osv osv.. + att packa samt köpa lite presenter då jag och L drar till Kiruna på tisdag för att hälsa på en kompis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh, man är omnämnd!! Vad mysigt att få vara med i din blogg! BLir jag känd nu?

Det kommer gå alldeles utmärkt för Mr D! Har du blivit smittad av vår oroliga vän i Kiruna ;-)

A home far away sa...

Jag har också en man som reser mycket men efter 16 år som gifta har jag vant mig och nu kan jag tycka att det är skönt att få rå om mig själv, men det är ju länge sen vi hade småbarn hemma förstås:-

Kram Gunilla i Singapore