onsdag 22 oktober 2008

PumporJaa, jag lallar fortfarande omkring och undviker tvätten, Mr D erbjöd sig att tvätta igår kväll, men annat kom emellan så vi får nog göra en gemensam kraftansträngning ikväll!

Det är ju halloween snart, även om vi inte firar det så funderar jag på om man inte skulle köpa en pumpa och dekorera till altanen i alla fall. Mr D tog korten ni ser ovan i Toronto och de inspirerade mig som tusan, vill man inte bara ha hela butiken! Jag ska träffa L imorgon på hötorget, kanske någon av blomsterförsäljarna där kan övertyga mig att investera i en pumpa eller två..

På morgonpromenaden plockade jag med mig lite rönnbär idag. Satte mig på altanen med en kopp kaffe och pulade ihop det här lilla hjärtat. Synd att det inte finns rönnbär vid jul, skulle gärna ha några sådana hjärtan i granen, eller varför inte som en girlang.

I eftermiddag kommer K hit, hon har nog med sig lite saker som jag ska lägga ut på Tradera åt henne, sånt har inte K tid att göra, hårt arbetande två-barnsmor som hon är (hon är densamma som var i New York nyligen pga arbete, så jag tycker inte alltför synd om henne)

Nu ska jag läsa nya family living, Tjingeling!

1 kommentar:

Living by Milla sa...

Tack för dina goa ord, jag blev så glad.;)

Vad kul att du är nyfiken på min lilla butik. Ja, jag ska öppna hemma i källaren i slutet av november. Det ska bli så spännande!

Ha det gott!
kram Camilla